روغن کرچک روغنی است که در تولید لوازم آرایشی و درمانی از آن استفاده می شود. این روغن مزایای زیادی برای پوست صورت و موها دارد. در این مقاله به مزایای روغن کرچک برای پوست و مو و همچنین نحوه استفاده از آن می پردازیم.

تاثیر روغن کرچک

خواص و فواید شگفت انگیز روغن کرچک

قرن هاست، ارائه دهندگان مراقبت های بهداشتی و افراد روغن کرچک را به دلیل مزایای زیادی که دارد توصیه می کنند . بسیاری فکر می کنند که مصریان باستان اولین کسانی بودند که به فواید روغن کرچک پی برده اند . در واقع، بسیاری معتقدند که کلئوپاترا از مایع زرد روشن استفاده می کند تا سفیدی چشم را روشن کنند. روغن کرچک ساده تنها برای پوست خشن نیست، و درمانی عالی برای بسیاری از بیماری های مختلف است.
خواص روغن کرچک
روغن کرچک روغنی گیاهی زرد کم رنگ است و با خرد کردن دانه های گیاه کاستور تولید می شود. بسیاری از منافع حاصل از استفاده روغن کرچک به دلیل ترکیب شیمیایی آن است. روغن کرچک یک نوع خاص از اسید چرب تری گلیسیرید است و تقریبا 90 درصد اسید چرب آن اسید ریکینولئیک است که یک اسید چرب امگا -9 غیر اشباع است.
روغن کرچک به طور سنتی برای درمان بیماری های مختلف پوست و عفونت، کاهش یبوست و افزایش سلامتی موها استفاده می شود. با این حال، مطالعات اخیر نشان داده است که روغن کرچک برای حمایت از سیستم ایمنی بدن و عامل ضد التهابی، ضد میکروبی و محرک لنفاوی مورد استفاده قرار می گیرد.
در بخش سلامت نمناک می خوانید که می توانید روغن کرچک را با دو روش متفاوت استفاده کنید. آن را به طور مستقیم روی پوست بزنید، آن را طبق دستور بسته بندی استفاده یا آن را با سایر روغن ها مخلوط کنید تا از آن به عنوان یک داروی موضعی استفاده کنید. به صورت خوراکی، آن را به آب شیرین یا آب گرم اضافه کنید و یا به عنوان مکمل مصرف کنید.

استفاده موضعی برای روغن کرچک:

  • درمان آرتروز
  • تقویت و رشد مو
  • درمان آکنه
  • مرطوب کننده پوست
  • پاک کننده عمیق
  • بهبود عملکرد ایمنی
  • از بین بردن خطوط زیبا و چین و چروک
  • کاهش تورم و التهاب
  • پشتیبانی از سیستم لنفاوی
  • افزایش گردش خون
  • درمان زخم ها
  • کاهش دردهای قاعدگی

 

فواید روغن کرچک برای پوست 

تاثیر کرچک برای پوست

1. آکنه و جوش صورت

ریسینولیک اسید موجود در روغن کرچک دارای خواص ضد باکتری و ضد التهابی بوده و با کاهش باکتری های پوست به درمان آکنه و جوش صورت و همچنین جای جوش کمک می کند.

2. جوان سازی پوست صورت

یکی از مزایای روغن کرچک این است که وقتی به صورت موضعی بر روی پوست صورت و دور چشم مالیده شود، به افزایش تولید کلاژن و الاستین کمک کرده و با رفع چین و چروک باعث جوان سازی پوست صورت می شود.

3- مرطوب کننده ی طبیعی پوست

اگر شما به دنبال یک مرطوب کننده ارزان و طبیعی برای پوست هستید به شما پیشنهاد می کنیم که از روغن کرچک استفاده کنید.

اسیدهای چرب موجود در روغن کرچک به راحتی به پوست نفوذ کرده و باعث آبرسانی پوست صورت و بدن می شوند.

4. درمان زخم های پوستی

روغن کرچک برای درمان زخم ها مفید می باشد. اسیدهای چرب موجود در روغن کرچک به داخل بافت زخم نفوذ کرده و باعث رشد بافت های سالم اطراف آن می شوند.

5. درمان لک های پوستی

روغن کرچک برای درمان لک های تیره پوست صورت مفید می باشد؛ اسیدهای چرب به ویژه اسید های چرب امگا 3 موجود در روغن کرچک به پوست نفوذ کرده و لک های پوستی را درمان می کنند

6. ترک های پوستی دوران بارداری

اسید های چرب موجود در روغن کرچک می توانند به درمان ترک های پوستی که در دوران بارداری ایجاد شده اند، کمک کنند.

توصیه می شوند که زنان باردار در ماه های آخر دوران بارداری روغن کرچک را به صورت موضعی بر روی شکم و سینه ها بمالند.

7. رفع سیاهی و پف دور چشم

روغن کرچک با افزایش گردش خون در پوست دور چشم به درمان سیاهی و پف دور چشم کمک می کند.

8. درمان آفتاب سوختگی

روغن کرچک دارای خواص ضد التهابی قوی است و می تواندبه درمان سریع تر آفتاب سوختگی کمک کند.

9. درمان ترک پاشنه پا

روغن کرچک یکی از بهترین درمان های طبیعی و خانگی برای ترک پاشنه پا محسوب می شود؛ مقادیر بالای رطوبت موجود در روغن کرچک باعث می شود که به درون پوست پاشنه پا نفوذ کرده و با آبرسانی ترک آن را درمان کند.

هر شب قبل از خوابیدن مقداری روغن کرچک را بر روی پاشنه پا بمالید، جواراب بپوشید و بگذارید یک شب بماند.

فواید روغن کرچک برای پوست 

تاثیر کرچک بر مو

10. تقویت و افزایش رشد مو

روغن کرچک یک درمان طبیعی برای افزایش رشد مو می باشد؛ روغن کرچک به دلیل مواد مغذی موجود در آن به افزایش گردش خون در پوست سر کمک کرده و با تقویت فولیکو ها به افزایش رشد مو کمک می کند

11. درمان شوره سر

روغن کرچک دارای خواص ضد قارچ و ضد باکتری قوی است و می تواند برای درمان شوره سر مفید باشد.

12. مو های خشک و آسیب دیده

روغن کرچک دارای خواص آبرسانی قوی است که با افزایش رطوبت مو ها به درمان مو های خشک و آسیب دیده کمک می کند

13. جلوگیری از سفید شدن مو

روغن کرچک حاوی مقادیر بالای آنتی اکسیدان ها و اسید های چرب است که به حفظ رنگدانه های مو کمک کرده و از سفید شدن زودرس مو ها جلوگیری می کند.

14. تقویت و رشد سریع ابرو

روغن کرچک حاوی مقادیر بالای اسید های چرب و آنتی اکسیدان هاست که به تقویت فولیکول های موی ابرو کمک کرده و باعث تقویت و رشد سریع ابرو ها می شود.

15. تقویت و پرپشت شدن مژه

روغن کرچک حاوی مقادیر بالای مواد مغذی است که به تقویت مژه ها کمک کرده و باعث پرپشت شدن آن ها می شود

16. تقویت و رشد ناخن

روغن کرچک دارای خواص ضد عفونی کننده قوی است که به درمان قارچ ناخن کمک کرده و باعث تقویت و بهبود رشد ناخن ها به صورت طبیعی می شود

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

جستجو در سایت

دسته بندی ها

درحال بارگذاری ...